Art Museum Remodel

 

A few shots from a project I’m currently working on for construction documentation.  The prompt is to redesign the exterior courtyard area at the Barnes Foundation in Philadelphia.  Our instructor for this course is one of the OLIN team members who helped with the museum’s original design, which keeps things fun.

612_002_PDF_Assn 1 Barnes Fnd_Exports-circulation

Work by Thomas Grant MacDonald | 2014 | All Rights Reserved

Advertisements

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s