STUDIOWORK

Revisiting and reconceptualizing a project from last semester.  My aim is to reinvigorate this outdoor mall in Gaborone through the provision of a shade-giving, topographically interesting landscape intervention that also provides support for the wifi-generation and start-up businesses.  Ideally this can all be accomplished through a move that “brings the mountain to the plaza,” however this first pass doesn’t feel right to me… I think it’s too much of a one-liner.  Perhaps the trick is adjusting the the plaza’s ground plane to create a field vs. a set of objects, while managing not to rip apart the plaza’s beautifully interpretive flatness…

MainMall-4-01

~

work by thomas grant macdonald, 2015, all rights reserved

Advertisements

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s